Transcriptie (uitwerken) met Dragon

Uitwerken met Dragon van dictaten

Duur training: 2 uur.

Wat leer je in deze Transcriptie met Dragon training?

In plaats van direct tegen de computer te spreken, dicteren bij de cursor,  en geven van spraakopdrachten, kun je ook dictaten van recorders woordelijk uitwerken met Dragon. We zien deze techniek vaak voorkomen bij accountmanagers die de dictaten opsturen naar backoffice of advocaten die het secretariaat dictaten laat uitwerken. Dictaten afkomstig van een smartphone of voice/memo recorder.

 

Woordelijke transcriptie (dictaten uitwerken of interviews uitwerken) met Dragon, is gebruik van spraakherkenning voor automatisch omzetten van dictaat naar tekst.

Waar en wanneer?

De letterlijke Transcriptie met Dragon wordt gegeven in kleine groepjes (minimaal 2 en maximaal 6) en op diverse plaatsen in Nederland en België. Meestal wordt deze training gegeven op locatie binnen een bedrijf.

Voorkennis Transcriptie met Dragon training?

Voor deze leerzame training is het handig wanneer je basiskennis van de computer hebt en kennis van de tekstverwerker waar je de teksten in moet plaatsen.

Wat kost het?

Deze interactieve training kost voor een groep medewerkers die moeten uitwerken in Nederlandse taal, € 340 excl. 21 % btw. Maximum personen is 6 personen tegelijkertijd.

 

Je kunt je eigen computer/laptop gebruiken of gebruik maken van een laptop van Lubor. Laat ons dat vooraf even weten. Ook welke vorm van transcriberen je gebruikt.

Inschrijven Dragon Transcriptie training:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Niet in het bezit van Dragon maar wel geïnteresseerd? Kijk bij onze partner Cedere voor Dragon producten