Bedrijfssoftware training en instructie

Opleiden in-company - back office software


Geef het hele opleidingstraject uit handen voor kwaliteit en gegarandeerde voortgang.

Bedrijfssoftware is speciaal voor het bedrijf geschreven of een aangepast softwareprogramma. Is aangepast aan de wensen van een bedrijf.

 

Denk hierbij aan juridische en medische dossiers. En ook aan CRM, Imaging, Business Process Management en financiële softwarepakketten. Sjablonen met specifieke informatie.

 

ERP en EPD software, CRM en HRM software, Business Software, Management software, financiële administratie, eigenlijk alle bedrijfsprocessen voor elke onderneming. 

 

Hulp bij het zoeken van de juiste bedrijfssoftware? 

Als je goede keuzes wilt maken, bedrijfssoftware op een verstandige manier wilt selecteren en je project in goede banen wilt leiden, geeft Lubor de informatie en het advies die je daarbij helpt.


 

Voor medewerkers is het prettig om tijdens de training de actuele werkomgeving te herkennen. Koppelingen naar printers of naar andere software pakketten. Derde partij integraties.

 

De medewerkers door eigen applicatiebeheerders laten opleiden is meestal geen goed idee. Het werk als applicatiebeheerder is anders dan doceren. Applicatiebeheerders hebben andere kwaliteiten. Doceren is een speciaal vak. En trainen door collegae leidt vaak tot irritaties en onnodige discussies. 

 

Externe docenten, zoals bij Lubor Education, trainen incompany in een eigen werkomgeving om zo de medewerkers vertrouwd te maken met de nieuwe software. Onzekerheden weg te nemen en een vliegende start te creëren. De docent bereidt zich voor met de kennis van het bedrijf.

 

🤷‍♀️ Naast doceren en trainen verzorgt Lubor workfloor begeleiding en levert didactische documentatie.

 

Welke trainingen geeft Lubor? En zijn die geschikt voor jouw omgeving? 

Stel je vraag.